Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   QUI SOM?

   UN CENTRE ESPECIALITZAT EN DEPILACIÓ LÀSER I TRACTAMENTS ESTÈTICS

   ESTEM FETS A LA TEVA MIDA: SOM UN CENTRE DE BELLESA ESPECIALITZAT EN DEPILACIÓ LÀSER.

   POSEM A LA TEVA DISPOSICIÓ LES MILLORS TÈCNIQUES DEL MERCAT TANT EN DEPILACIÓ LÀSER COM EN TRACTAMENTS CORPORALS I FACIALS (REDUCTORS, ANTI TAQUES, ANTI EDAT…)
   APOSTEM PEL TRACTE PERSONALITZAT I CADA SESSIÓ ENS IMPORTA. PRENEM EL TEMPS NECESSARI AMB CADA CLIENT I ET RECOMANAREM SEMPRE AQUELL QUE MILLOR RESULTAT ET VAGI A DONAR.

   MÉS DE 100.000 TRACTAMENTS I 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA ENS AVALEN.

   LA NOSTRA HISTÒRIA

   APOSTEM PER LES MILLORS TÈCNIQUES DEL MERCAT. 

   obrim el nostre primer centre l’any 2006 amb la intenció d’acostar la depilació làser a tot el món, fent el tractament més assequible amb la millor tecnologia del mercat. des del principi van tenir una excel·lent resposta dels clients que s’han mantenit fidels als nostres prudents serveis.

   el 2009 obrim el nostre segon centre on comencem a oferir també tractaments facials i corporals amb la mateixa filosofia d’excel·lència i cura. en l’actualitat posem a disposició del client els millors tractaments de depilació làser, reductors de greix, anti cel·lulítics, anti edat, anti taques i anti acne. i seguim creixent per i per a tu!

   EL NOSTRE EQUIP

   TRACTE PRUDENT I PERSONALITZAT

   EL NOSTRE PERSONAL PORTA ANYS EN TOTAL LÀSER: NÚRIA, AIDA, AMANDA I FÀTIMA REBEN FORMACIÓ CONTINUADA DELS TRACTAMENTS QUE OFERIM PERQUÈ OBTENGUIS SEMPRE ELS MILLORS RESULTATS. APOSTEM PER UN TRACTE PERSONALITZAT EN EL QUAL CADA CLIENT IMPORTA. ET RECOMANEM SEMPRE EL TRACTAMENT QUE PENSEM QUE MILLOR ET FUNCIONARÀ, FINS I T’HI DIREM SI CREIEM QUE NO ACONSEGUIRÀS ELS RESULTATS QUE TU ESPERES.

   ELS NOSTRES CENTRES

   TROBA’NS AL CENTRE DE BARCELONA