Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   El terme “fotodepilació” inclou tant la depilació per làser com la depilació per llum polsada: tots dos mètodes depilen a través de la llum que emeten (foto=llum). La majoria de centres que es publiciten amb el terme “fotodepilació” tenen simplement aparells de llum polsada, més barats i molt menys eficaços.

   Però compte: no deixis que et confonguin!

   Està demostrat que el làser alexandrita és el mètode més eficaç per aconseguir una depilació permanent, capaç d’actuar sobre tots els fototips de pell. Les seves característiques físiques fan que els resultats siguin visibles des de la primera sessió de depilació, que la pell estigui més temps depilada i que el nombre de sessions disminueixi de manera considerable, reduint el preu final d’un tractament complet. Pots conèixer més detalls als-beneficis-de-la-depilacion-laser-alejandrita-para-acabar-con-el-vello/

   La llum polsada, però, emet una llum mixta amb diferents longituds d’ona que es desplacen en diferents direccions controlades per filtres. Per tant, proporciona menor precisió i eficàcia, fent necessari un nombre més gran de sessions per a un resultat òptim. Per això augmenta el cost final del tractament complet.

   La diferència principal és la longitud d’ona i la potència. El làser d’alexandrita penetra 755 nm sota la pell, just la franja on hi ha el bulb pilós.

   A més, el làser d’alexandrita té més potència, cosa que n’augmenta l’efectivitat. Per això quan la gent utilitza el làser díode estant bronzejats, se’ls aplica amb menys energia i pitjor resultat.

   En general, per a la depilació el làser d’alejandrita és més eficient que el làser de díode.

   Quan comparis preus, tingues en compte que hi ha diferents marques amb pitjors resultats. A Total Laser tenim l’última tecnologia del principal fabricant occidental.

   També influeix en el resultat final i en el nombre de sessions necessàries, el temps que fan servir a la cabina per fer-te la sessió. A Total Laser no anem amb pressa i ens assegurem de tractar la zona fins que quedi totalment repassada.

   Els centres que funcionen amb llum polsada poden oferir preus més baixos perquè els equips són més barats i molt menys eficaços.

   A més, és important considerar el preu final del tractament complet. Sense cap dubte, el làser d’alexandrita redueix el nombre de sessions de depilació i augmenta el temps transcorregut entre cada sessió. Per tant, resulta més còmode, més econòmic i eficaç que la llum polsada.

   No bronzegis la teva pell. No pots prendre el sol, ni prendre raigs de raïm, ni utilitzar autobronzejadors com cremes, tovalloletes o maquillatge a la zona a tractar. Porta la teva pell neta. És millor que no tingui cap mena de crema; si ho fas, comenta-ho al nostre personal perquè te la retirin amb una tovalloleta.

   Si et depiles amb cera, o qualsevol altre mètode que tregui el pèl d’arrel, deixa de fer-ho almenys 3 setmanes abans de venir a Total Laser per assegurar-nos que tot el pèl és fora.

   Consulta tots els teus dubtes. Si creus que hem de saber alguna cosa sobre la teva pell, explica’ns-ho abans de començar el tractament de depilació, el dia de la teva primera cita, en què et farem un petit test.

   També pots consultar el nostre bloc que-fer-abans-i-després-de-la-depilació-làser.

   Evita l’exposició solar a la zona tractada. Depenent de quins són els teus plans, us aconsellarem precaucions en cada cas.

   Hidrata la zona depilada. Alguns pacients noten l’àrea tractada una mica seca. La hidratació de la pell és bona i afavoreix la recuperació del possible envermelliment de la pell, causat pel làser.

   Durant la resta del dia de la vostra sessió de depilació làser, evita els exercicis físics excessius, piscines, saunes i qualsevol activitat que et produeixi un acalorament elevat.

   Si vols ampliar informació, pots consultar més consells a cures-per-la-nostra-pell-després-les-sessions-de-depilacio-laser.

   Alguns pacients, i depenent de les zones a depilar amb làser, troben el tractament una mica molest, però la sensació desapareix ràpidament. La molèstia es descriu com una acumulació de calor a la zona, un pessic o petits copets.

   Disposem de diferents tipus de refrigeració de la pell durant el tractament per minimitzar molèsties, protegir més l’epidermis i aconseguir la màxima sensació de confort possible.

   Segueixes amb dubtes? Doncs fes un cop d’ull al nostre bloc ¿dol la depilació làser?

   El nombre de sessions de depilació làser varia segons les característiques físiques de la persona –tipus i color de pell, tipus i color de pèl, edat, gènere, desarregles hormonals- i la zona a tractar. A més, el borrissol sempre es troba en diferents fases de creixement i això influeix en el tractament.

   A l’àrea corporal, la mitjana oscil·la entre 4 i 8 sessions de depilació làser.

   Les zones facials, en tenir nivells hormonals molt alts, el nombre de sessions tendeix a ser més elevat.

   En general, les dones necessiten menys sessions que no pas els homes.

   https://totallaser.es/ca/blog/quantes-sessions-es-necessiten-per-veure-els-efectes-de-la-depilacio-laser.

   Per a cada zona corporal, les sessions de depilació làser s’han de fer amb un interval d’unes 8 setmanes com a mínim, que és el temps que triga el pèl a tornar a créixer.

   Per a la zona facial, per l’alt nivell hormonal, l’interval és de 4 setmanes.

   No tinguis dubte que mentre no tinguis pèl, no has de venir a fer la teva sessió següent.

   Segons augmenta el nombre de sessions de depilació làser, el pèl neix en menor quantitat i més fi, i com que es va afeblint, també sol trigar més setmanes a tornar a créixer. Influeix també la fase de creixement en què es trobi el pèl.

   Des de la primera sessió descobriràs les meravelles de la depilació làser d’alejandrita.

   És un tractament segur.

    

   Immediatament després de la sessió de depilació làser, làrea tractada pot posar-se una mica vermella. Això és una irritació normal anomenada “eritema”, a Total Laser emprem un gel d’àloe vera per refrescar la zona.

   També pot aparèixer el que anomenem “edema perifol·licular”, l’aspecte exterior és com una picada de mosquit molt petita –que ni pica ni fa mal–; això passa quan eliminem el plasma del got sanguini i aquest fa buit. 

   L’edema pot durar unes hores, però el normal és que desaparegui al cap de poca estona. 

   No oblidis seguir els nostres consells per gaudir de la seguretat del tractament.

   Tot el pèl es crema immediatament i sals del centre amb la zona lliure de pèl.

   La part exterior desapareix al moment, però la part de pèl interior, en estar retinguda pel porus, pot trigar alguns dies a desaparèixer.

   De vegades fins i tot sembla que creix pèl nou perquè el porus està expulsant el pèl, però si tirem suaument, el pèl cau.

   A les primeres sessions és possible que vegis un petit punt negre, és el pèl que en tenir encara cert gruix, al cos li costa més expulsar-lo.

   Per descomptat, depèn de la zona a tractar. A Total Laser ens prenem el temps necessari per assegurar-nos que la zona ha estat degudament tractada i coberta amb el làser.

   Per exemple, una mitja general seria uns quinze minuts d’una depilació làser de llavi fins a l’hora i mitja d’unes cames completes, però hi influeix molt la mida de la zona i la fisonomia de la persona. No és el mateix la cuixa d’una persona més corpulenta i forta que la d’una adolescent prima, però a Total Laser no tenim pressa: fem servir el temps necessari per a cada persona.

   Pots rasurar-te des de tres o quatre dies abans de la sessió perquè el pèl tingui un mil·límetre de pèl i puguem veure a quines zones tens pèl.

   Si no és la teva primera sessió i ho prefereixes, també pots venir rasurada del dia anterior.

   No t’oblidis no és recomanable depilar-te amb cera almenys 25 dies abans de la sessió, amb ganiveta o crema depilatòria cap problema.

   El làser d’alexandrita pren el nom perquè dins de l’equip hi ha una pedra d’alexandrita. La llum làser travessa aquesta pedra, cosa que li atorga determinades característiques físiques que el converteixen en idoni per a la depilació làser permanent.

   La llum del làser alexandrita emet calor quan arriba a colors foscos, amb colors clars no té cap reacció.

   En circumstàncies normals, els cabells són més foscos que la pell, per això crema el pèl sense afectar els teixits adjacents.

   La melanina és el pigment fosc del nostre cos. Per això la importància de no exposar al sol la zona a tractar almenys 15 dies abans de la sessió: la melanina pot enfosquir la pell i fer que no només cremi els cabells sinó també la pell.

   A més, el làser d’alexandrita és l’únic que estimula el col·lagen de la pell, cosa que n’afavoreix l’elasticitat i el bon aspecte.

   La depilació làser alejandrita té uns resultats increïbles i funciona per a la majoria de persones i de zones del cos.

   Quan es realitza la primera sessió de depilació, el pèl torna a créixer a partir de la setena setmana. Sempre creix en menor quantitat i més fi, però torna a créixer i és aleshores quan cal repetir la sessió.

   El làser debilita el bulb del pèl, com més sessions es facin, més debilitat estarà fins que arribi un moment que no genera més pèl.

   Si només es fa una sessió, el bulb no s’haurà debilitat prou per deixar de créixer pèl i amb el temps tornarà a créixer tot el pèl inicial.

   Una altra dada important és que el pèl té tres fases de creixement i la depilació làser és efectiva durant la primera fase.

   Hi ha circumstàncies i malalties que afavoreixen el recreixement del pèl. I també hi ha zones que tenen una millor resposta al làser, depenent del nivell hormonal.

   Per exemple, el llavi superior mostra molta més resistència que les aixelles. O l’esquena dels homes també necessita més sessions que les cames de les dones.

   També és important tenir en compte que hi ha un tipus de borrissol molt fi que el làser no identifica i es pot convertir en un borrissol residual no tractable amb cap làser.

   Totes les àrees del cos es poden depilar amb làser a excepció de les conques dels ulls, per una qüestió de seguretat ocular.

   Algunes zones són més ràpides de tractar que d’altres, però és possible i segur aplicar el làser d’alexandrita

   Els lunars, taques negres o tatuatges tampoc no podran tractar-se amb láser, ja que hi ha risc de cremar-los. Pots ampliar informació al nostre bloc sobre quines zones no es tracten amb làser.

   qué no se tratan con láser.

   Pots utilitzar qualsevol mètode, però si utilitzes la cera, tingues en compte que hauries d’esperar almenys 25 dies per fer-te la sessió de làser, per assegurar que tot el pèl ha tornat a créixer.

   Es pot començar a l’adolescència. En el cas de les dones, a Total Laser recomanem que hagi començat la menstruació, i fins i tot que la tingui regulada.

   La depilació làser és segura, però a Total Laser pensem que tota precaució en poca i no realitzem la depilació làser en dones embarassades.

   Tingues en compte que el mateix embaràs pot produir desarregles hormonals que generin major creixement del pèl, així que és millor esperar que neixi el nadó.

   Si estàs en període lactant no podrem tractar cap zona propera als pits: aixelles, arèoles…

   Hi ha certs medicaments fotosensibles que no s’han de prendre durant la sessió. La majoria dels medicaments no tenen cap problema, com ara analgèsics, antidepressius, etc.

   No deixis de consultar-nos qualsevol dubte al respecte, a Total Laser estem per ajudar-te.

   La depilació amb làser alexandrita és molt efectiva amb el pèl enquistat, ja que elimina el pèl, a més de regenerar el col·lagen i l’elastina de la pell.