Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   POLÍTICA DE PRIVADESA

   Política de privadesa

   En compliment del que disposa el Reglament General de Protecció de Dades vigent a la Unió Europea, el titular d’aquest consentiment autoritza Total Làser a tractar les seves dades personals, i atorga aquesta autorització de manera expressa, lliure, inequívoca i informada.

   De la mateixa manera, el titular d’aquest consentiment ha estat informat de les dades següents:

   RESPONSABLE DEL TRACTAMENT. El responsable del tractament és Total Làser, amb domicili C/ Diputació, 113, 08015 Barcelona, ​​Espanya.

   Email: oficina@totallaser.es

   FINALITAT. Les dades seran utilitzades per a:

   – Gestionar la sol·licitud de la informació requerida

   – Mantenir-lo informat sobre l’activitat de Total Làser (enviar-vos comunicacions dels nostres productes, serveis, esdeveniments, novetats i activitats, inclusivament per mitjans electrònics, si marca la casella d’acceptació).

   TERMINI DE CONSERVACIÓ. Les dades personals proporcionades es conservaran durant un termini de cinc anys a partir de l’última confirmació del vostre interès, llevat que se sol·licite la supressió per l’interessat.

   Una vegada resulta la vostra sol·licitud d’informació per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no heu generat un nou tractament, les dades personals proporcionades es conservaran des d’aquest moment i durant els terminis previstos a les lleis per al compliment d’obligacions legals i per a l’atenció i la defensa de les possibles responsabilitats nascudes del tractament.

   I en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials (mantenir-lo informat sobre l’activitat), aquestes dades seran conservades mentre duri la prestació del servei sol·licitat, fins que sol·licite la baixa. I un cop finalitzi la nostra relació, durant els terminis previstos a les lleis per al compliment d’obligacions legals i per a l’atenció i la defensa de les possibles responsabilitats nascudes del tractament.

   LEGITIMACIÓ. La base jurídica del tractament té el fonament en el consentiment que vostè com a usuari presta en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.

   DESTINATARIS. No està prevista la cessió de les dades personals a tercers, a excepció de la informació expressament recollida per llei.

   DRETS. L’interessat podrà exercir els drets en relació amb les dades personals que li concedeix l’RGPD. Drets daccés, rectificació, supressió, a la limitació del tractament, a la portabilitat de les dades ia loposició. L’exercici dels drets esmentats podrà exercir-lo dirigint-se per escrit al responsable del tractament. Així mateix, té dret a retirar el consentiment prestat ia reclamar davant de l’Agència espanyola de Protecció de Dades, en la condició d’Autoritat de Control. Si necessiteu ajuda per formalitzar aquesta sol·licitud, us facilitarem un formulari a aquest efecte.

   PROCEDÈNCIA. Les dades recollides són facilitades per l’interessat a través del formulari de contacte.

   INFORMACIÓ. Totes les dades seran tractades d’acord amb aquesta política privadesa. Si no hi estiguessis d’acord, no ens enviïs les teves dades. Recordeu que podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic oficina@totallaser.es, per rebre informació al respecte sense necessitat de remetre’ns dades personals.

   Quan ens envies les teves dades personals a través del formulari de contacte, cal que prèviament acceptis aquesta política de privadesa i per això, hauràs de marcar la casella del checkbox “He llegit i accepto els termes de la Política de Privadesa”. El nostre sistema no us permetrà enviar el formulari, si no accepteu la política prèviament.

   Quan emplenes el nostre formulari de contacte web, ens estàs enviant el teu nom, telèfon i correu electrònic, dades personals sotmeses a la legislació vigent. Per això, ens autoritzes de manera expressa a la recollida i tractament dels mateixos, sota les condicions que estàs llegint. Aquesta informació serà utilitzada exclusivament per gestionar les finalitats recollides en aquest consentiment.

   Els usuaris respondran, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades i es fan responsables de comunicar qualsevol modificació en aquestes, quedant Total Làser exempt de qualsevol tipus de responsabilitat en aquest sentit.

   S’adverteix a l’Usuari que, tret de l’existència d’una representació legalment constituïda, cap Usuari no pot utilitzar la identitat d’una altra persona i comunicar les seves dades personals, per la qual cosa l’Usuari en tot moment haurà de tenir en compte que només pot incloure dades personals corresponents a la pròpia identitat i que siguin adequats, pertinents, actuals, exactes i veritables. A aquests efectes, l’Usuari serà l’únic responsable davant de qualsevol dany, directe i/o indirecte que causi a tercers o Total Làser per l’ús de dades personals d’una altra persona, o les seves dades personals quan siguin falses, errònies, no actuals , inadequats o impertinents. Igualment, l’usuari que utilitzi les dades personals d’un tercer, respondrà davant aquest de l’obligació d’informació establerta a l’article 5.4 de la LOPD per quan les dades de caràcter personal no hagin estat demanades del mateix interessat i/o de les conseqüències de no haver-lo informat.

   Queda prohibit el seu ús per persones menors de 18 anys, en cas que l’usuari sigui menor d’edat, aquest només podrà aportar les seves dades personals als formularis de recollida dels mateixos, amb el consentiment previ dels pares o tutors, enviant el formulari corresponent degudament signat pels pares o tutors per correu certificat i amb còpia del DNI del pare o tutor signant a la següent adreça: oficina@totallaser.es

   Total Làser no respon d’aquelles dades de menors que sense poder conèixer aquest fet s’hagin facilitat sense el consentiment dels pares o tutors, per la qual cosa no es fa responsable de les seves accions, i en tot moment és el mateix menor, els seus pares o tutors els qui es faran càrrec de les conseqüències legals i les despeses que se’n poguessin derivar.

   Si alguna informació proveïda per l’Usuari resulta falsa o inexacta, Total Làser es reserva el dret de cancel·lar la subscripció de l’Usuari i donar per acabats els drets de l’Usuari a utilitzar el Servei

   Aquestes dades personals seran incorporades en un registre titularitat de Total Làser, que mantenim al Registre General de Protecció de Dades. Les dades personals es tractaran principalment en suport automatitzat, sotmeses a controls i mesures de seguretat adequades, que evitaran, en la mesura que sigui possible, els accessos indeguts, pèrdues d’informació o corrupció de les dades.

   Disposem de servidors amb prou capacitat per mantenir aquestes dades amb plenes garanties de seguretat, integritat i disponibilitat. Com a titular de les dades pots exercir els teus drets dirigint-te a l’adreça de correu electrònic oficina@totallaser.es, indicant a l’assumpte el dret que vols exercir.

   Quan s’enviïn comunicacions comercials als usuaris de la nostra web que hagin remés el formulari de contacte, s’establiran a la comunicació, les indicacions clares de com procedir a revocar aquest consentiment. Tots els enviaments, de caràcter comercial o publicitari, podran ser cancel·lats pels usuaris en tot moment i sempre amb un procediment senzill i gratuït, mitjançant correu electrònic, sol·licitant baixa o mitjançant lús dun enllaç de cancel·lació. Si us plau, no dubtis a consultar-nos aquest tema en qualsevol moment o accedir a aquesta política de privadesa novament, a la nostra pàgina web.