Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   depilacion-laser-masculina-en-barcelona

   La depilació làser masculina s’ha convertit en una opció cada cop més popular per als homes que volen eliminar el pèl de manera permanent. I a Total Laser ho sabem!

    

   En aquest post t’expliquem tot el que cal saber sobre la depilació làser masculina, des de com funciona fins a les cures que has de tenir després del tractament. Continua llegint per saber-ne més!

    

   La depilació làser masculina: descobreix-ne tots els detalls!

    

   Em què consisteix la depilació làser masculina?

    

   La depilació làser masculina és un procediment que utilitza la tecnologia del làser per eliminar el pèl de manera permanent. Durant una sessió de depilació làser, el làser emet polsos de llum que fan malbé el fol·licle pilós i eviten que els cabells tornin a créixer.

   Aquest procediment aporta resultats immediats i duradors que us permetran gaudir d’una pell llisa i perfecta.

   Com funciona la depilació làser masculina?

    

   El làser emet polsos de llum que són absorbits per la melanina del pèl, la qual cosa fa malbé el fol·licle pilós i evita que els cabells tornin a créixer. El làser s’adapta al color de pell i pèl del pacient per evitar danys a la pell.

   A Total Laser emprem el làser alexandrita a les nostres sessions de depilació. Aquest tipus de làser és especialment efectiu per als borrissols gruixuts i foscos, per la qual cosa és especialment útil per a la depilació masculina.

   És dolorosa la depilació làser masculina?

    

   La depilació làser masculina és un procediment menys dolorós que altres mètodes de depilació a llarg termini. Durant una sessió de depilació làser, se sent una sensació de calor a la pell, però no és una sensació dolorosa. En alguns casos, els pacients poden sentir una lleu incomoditat, però això varia segons la sensibilitat de cadascú.

   No obstant això, la depilació làser alexandrina és menys dolorosa que altres tipus de depilació làser i ofereix resultats més ràpids i duradors.

    

    

   Quines zones es poden depilar amb làser?

    

   La depilació làser masculina es pot fer a qualsevol zona del cos on hi hagi pèl no desitjat, incloent-hi l’esquena, el pit, les cames, els braços, la cara i les zones íntimes.

    

   Quantes sessions de depilació làser masculina calen?

    

   El nombre de sessions de depilació làser masculina que es necessiten varia segons la zona del cos i la quantitat de borrissol que es vol eliminar. En general, els homes necessiten entre 6 i 12 sessions per aconseguir una eliminació permanent del pèl.

   És important seguir les recomanacions que et donem des de Total Laser i fer les sessions segons el pla de tractament acordat.

    

   Quines cures cal tenir després d’una sessió de depilació làser masculina?

    

   Després d’una sessió de depilació làser masculina, és important seguir les unes cures bàsiques recomanades. Algunes d’aquestes cures inclouen evitar l’exposició al sol, mantenir la zona hidratada i evitar l’ús de productes que puguin irritar la pell. És important seguir aquestes cures per evitar qualsevol tipus de complicacions després del tractament.

   En conclusió, la depilació làser masculina és una excel·lent opció per als homes que volen eliminar el pèl de manera permanent. És important triar un centre de depilació làser especialitzat i seguir les recomanacions de l’especialista per garantir un tractament segur i efectiu. Si esteu considerant la depilació làser masculina, esperem que us hagi servit aquest post!

   Ara que ja ho saps tot sobre la depilació làser masculina, és el moment que descobreixis per què has de començar la teva sessions de depilació làser a Total Laser.

   Total Laser estem fets a la teva mida. Som un centre de bellesa i depilació làser situat al centre de Barcelona i cuidem la teva pell amb les millors tècniques del mercat tant en depilació làser amb alexandrita com en tractaments corporals i facials.

   Ens avalen més de 95.000 tractaments i 15 anys d¿experiència. Si vols que comencem a cuidar la teva pell amb un tractament corporal o facial o si vols començar les teves sessions de depilació làser amb alexandretasol·licita la teva cita a qualsevol dels nostres dos centres.

   Leave your thought here

   L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *