Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   tratamiento-facial-exposicion-al-sol

   Quan es tracta de cuidar la nostra pell, els tractaments facials són indispensables. Però sorgeix un dubte: em puc fer un tractament facial si he estat o estaré exposat al sol? Tranquil, resoldrem tots els teus dubtes!

   En aquest post, explorarem si els tractaments facials i l’exposició al sol són compatibles, així com els tractaments que has de tenir en compte si planeges passar temps a l’aire lliure. Tots els detalls a continuació!

   Tractaments facials i exposició al sol: són compatibles?

   Una pregunta comuna que tenen moltes persones és si els tractaments facials i l’exposició al sol són compatibles. La resposta curta és que depèn del tipus de tractament facial que estiguis rebent i de com afecta la teva pell.

    

   Tractaments que SÍ són compatibles amb lexposició al sol

   Alguns tractaments facials són perfectament compatibles amb lexposició al sol. Aquí hi ha alguns exemples:

   • Tratamiento facial con Led Matriskin: aquest tractament utilitza tecnologia LED per estimular la producció de col·lagen i millorar l’aparença de la pell. És segur fer aquest tractament i després exposar-se al sol, ja que no provoca que el rostre sigui més sensible a la llum solar.
   • Tractament facial de radiofreqüència: la radiofreqüència és un tractament facial segur que es pot fer durant tot l’any, fins i tot durant els mesos d’estiu quan l’exposició al sol és més freqüent. Aquest tractament ajuda a millorar l’elasticitat de la pell i reduir l’aparença d’arrugues i línies fines.
   • Tractament facial de microdermoabrasió: la microdermoabrasió és un tractament que elimina les capes externes de la pell per revelar una pell més suau i renovada a sota. Aquest tractament es pot fer a l’estiu però la pell pot ser més sensible a la llum solar durant les hores següents, per la qual cosa és recomanable evitar l’exposició directa al sol durant un o dos dies després del tractament.

    

   Tractaments facials amb què cal tenir precaució amb l’exposició al sol

   Tot i això, hi ha alguns tractaments facials que poden fer que la pell sigui més sensible a la llum solar, per la qual cosa requereixen evitar l’exposició al sol.

   És important tenir en compte que no et pots fer aquests tractaments si planeges passar temps a l’aire lliure després de rebre’ls. Són els següents:

   • Tractament facial de fotorejoveniment IPL: aquest tractament utilitza llum polsada intensa per tractar una varietat d’imperfeccions de la pell, com ara taques solars i envermelliment. Tot i això, pot fer que la pell sigui més sensible al sol, ja que actua sobre la melanina. Per tant, és important evitar lexposició directa al sol durant dues setmanes abans i després del tractament.

    

   Avantatges de fer un tractament facial a l’estiu

   Realizar un tratamiento facial durante el verano (como Led matriskin o radiofrecuencia), puede ofrecer una serie de ventajas significativas para tu piel.

   • Hidratació intensa: durant els mesos d’estiu, la pell tendeix a deshidratar-se més a causa de la calor i el sol. Els tractaments facials poden proporcionar una hidratació intensiva que ajuda a restaurar lequilibri dhumitat de la pell, deixant-la suau, flexible i radiant.
   • Rejoveniment i reparació: l’exposició al sol i altres elements ambientals pot causar mal a la pell, com ara taques fosques, arrugues i pèrdua d’elasticitat. Els tractaments facials a l’estiu poden ajudar a reparar i rejovenir la pell danyada, estimulant la producció de col·lagen i promovent la regeneració cel·lular.
   • Protecció contra el dany solar: alguns tractaments facials, com les màscares i els sèrums rics en antioxidants, poden ajudar a protegir la pell contra el dany causat pels raigs UV. Aquests productes poden ajudar a prevenir envelliment prematur de la pell i reduir el risc de cremades solars.
   • Control de la pell greix: la calor i la humitat de l’estiu poden provocar un augment en la producció de sèu, cosa que pot conduir a brots d’acne i pell greixosa. Els tractaments facials poden ajudar a controlar l’excés de greix, netejar els porus obstruïts i prevenir els brots i deixar la pell més equilibrada i clara.

    

   En definitiva, si estàs considerant sotmetre’t a un tractament facial i planeges passar temps a l’aire lliure, és important que tinguis en compte l’exposició al sol. Recorda sempre protegir la teva pell amb un protector solar adequat i seguir les recomanacions de cura posterior proporcionades pel teu especialista.

    

   Total Laser estem fets a la teva mida. Som un centre de bellesa i depilació làser situat al centre de Barcelona i cuidem la teva pell amb les millors tècniques del mercat tant en depilació làser amb alexandrita com en tractaments corporals i facials.

   Ens avalen més de 95.000 tractaments i 15 anys d¿experiència. Si vols que comencem a cuidar la teva pell amb un tractament corporal o facial o si vols començar les teves sessions de depilació làser amb alexandretasol·licita la teva cita a qualsevol dels nostres dos centres.