Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   Mejores tratamientos para piernas

   Sempre estem a la recerca de maneres efectives de realçar la bellesa de les nostres cames i sentir-nos segurs a la nostra. A Total Laser, entenem la importància de sentir-se a gust amb un mateix/a, i per això avui volem parlar-te dels millors tractaments per tenir les cames sempre perfectes, tant a nivell estètic com de salut.

    

   Quins són els millors tractaments?

   A l’hora d’escollir un tractament per a cames, és crucial considerar opcions que ofereixin resultats visibles i duradors. Ens submergirem en tres tractaments destacats que podrien convertir-se en els teus aliats en la recerca de cames perfectes.

    

   Velashape corporal III

   Entre les opcions de tractaments per a cames, Velashape corporal III destaca com una alternativa efectiva i no invasiva. Aquest tractament combina tecnologies com ara la radiofreqüència, la llum infraroja i la succió mecànica per reduir la cel·lulitis, reafirmar la pell i contornejar les cames.

    

   Beneficis de Velashape

   Velashape ofereix una sèrie de beneficis notables per als que busquen millorar l’aparença de les cames. Entre aquests beneficis es troben:

   • Reducció de la cel·lulitis: la tecnologia de Velashape ataca les acumulacions de greix sota la pell, ajudant a minimitzar l’aparença de la cel·lulitis.
   • Reafirmació de la pell: la combinació de radiofreqüència i llum infraroja estimula la producció de col·lagen, promovent l’elasticitat i fermesa de la pell.
   • Contorneo corporal: Velashape no només s’enfoca a la cel·lulitis, sinó que també ajuda a esculpir i definir les àrees tractades.

    

   Quan m’he de fer Velashape?

   Velashape és ideal per a aquells que cerquen resultats notables amb un tractament no invasiu. Es pot fer en qualsevol moment de l’any, feu fred o calor, i els resultats solen ser visibles després de diverses sessions. A més, en ser un tractament no invasiu podràs combinar-ho amb un altre tipus de tractaments.

    

   Amb quina freqüència m’he de fer Velashape?

   Per mantenir i maximitzar els resultats, es recomana fer sessions de Velashape setmanalment durant un període inicial, seguit de sessions de manteniment mensuals. Tot i això, el nostre equip s’encarregarà d’assessorar-te personalment i delimitar les pautes correctes per aconseguir els millors resultats.

    

   Pressoteràpia

   Un altre tractament popular per a cames a Total Laser és la pressoteràpia. Aquest tractament estrella és un indispensable per cuidar les cames, i és que utilitza pressió d’aire per estimular la circulació sanguínia i limfàtica, reduint la retenció de líquids i millorant la textura de la pell.

    

   Beneficis de la pressoteràpia

   La pressoteràpia ofereix diversos beneficis, incloent:

   • Millora de la circulació: l’augment de la circulació sanguínia i limfàtica contribueix a la reducció de la inflor i millora la salut general de la pell.
   • Reducció de la retenció de líquids: ajuda a eliminar l´excés de líquids i toxines, reduint la sensació de cames cansades.

    

   Quan m’he de fer pressoteràpia?

   La pressoteràpia és especialment recomanada per a aquells que experimenten inflor, cames cansades o problemes circulatoris, i igual que altres tractaments, pot i s’ha de fer al llarg de tot l’any, especialment en els mesos de més calor ja que serà quan més sensació de inflor experiments.

    

   Amb quina freqüència m’he de fer pressoteràpia?

   Per obtenir resultats òptims, s’aconsella fer sessions de pressoteràpia d’una a dues vegades per setmana. En aquest tipus de tractaments, la freqüència és vital per aconseguir els millors resultats.

    

   Radiofreqüència Accent

   La radiofreqüència és una altra opció destacada per millorar l’aparença de les cames. Aquest tractament utilitza energia tèrmica per estimular la producció de col·lagen i millorar la fermesa de la pell.

    

   Beneficis de la radiofreqüència

   Entre els beneficis de la radiofreqüència es troben:

   • Entre els beneficis de la radiofreqüència es troben: l’estimulació del col·lagen millora la fermesa i elasticitat de la pell, reduint la flacciditat.
   • Reducció del greix: la radiofreqüència també pot ajudar a dissoldre les cèl·lules de greix, contribuint al contorneig corporal.

    

   Quan m’he de fer radiofreqüència?

   La radiofreqüència és ideal per als que busquen millorar la textura i fermesa de la pell a les cames, i és un tractament que també podràs fer en qualsevol moment de l’any.

    

   Amb quina freqüència m’he de fer radiofreqüència?

   Es recomana fer sessions de radiofreqüència un cop a la setmana per obtenir resultats òptims i duradors.

   A Total Laser oferim tractaments per a cames que s’adapten a les teves necessitats i t’ajuden a aconseguir unes cames perfectes. Ja sigui a través de Velashape corporal III, pressoteràpia o radiofreqüència, els nostres experts són aquí per guiar-te en el camí cap a la confiança i la bellesa.

   No obstant això, cal destacar la importància de portar una dieta equilibrada i fer esport de manera habitual. Aquests tractaments seran sens dubte el millor aliat per a les cames, però no hem d’oblidar que portar una vida saludable és fonamental perquè els resultats siguin efectius i duradors.

   Total Laser estem fets a la teva mida. Som un centre de bellesa i depilació làser situat al centre de Barcelona i cuidem la teva pell amb les millors tècniques del mercat tant en depilació làser amb alexandrita com en tractaments corporals i facials.

   Ens avalen més de 95.000 tractaments i 15 anys d¿experiència. Si vols que comencem a cuidar la teva pell amb un tractament corporal o facial o si vols començar les teves sessions de depilació làser amb alexandretasol·licita la teva cita a qualsevol dels nostres dos centres.