Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   depilacion-masculina-barcelona

   A Total Laser, sabem que la depilació ja no és només cosa de dones. Cada cop més homes opten per desfer-se del pèl no desitjat i lluir una pell suau i sense pèls. Però quines són les zones més comunes en depilació per a homes?

   En aquest post, explicarem quines zones del cos són les més depilades amb làser en homes i els avantatges que té la depilació làser masculina. Continua llegint i no et perdis res!

    

   Depilació làser en homes: quines zones són les més depilades?

   Quan es tracta de depilació làser masculina, hi ha diverses àrees del cos que els homes trien tractar. Aquestes són algunes de les zones més populars:

   Depilació làser masculina a les aixelles

   Les aixelles són una altra àrea popular per a la depilació làser en homes. L’eliminació del pèl a les aixelles no només pot ajudar a reduir la mala olor i la transpiració, sinó que també pot fer que aquesta àrea sigui més fàcil de mantenir neta i higiènica.

   A més, és recomanable la depilació d’aquesta àrea amb làser si practiques esport cada dia, ja que aporta una comoditat extra davant de la suor.

    

   Depilació làser masculina a l’esquena

   Per a aquells homes que tenen borrissol a l’esquena, la depilació làser pot ser una solució efectiva. L’eliminació del pèl a l’esquena pot ajudar a millorar l’aparença estètica i la confiança en un mateix.

   És especialment recomanable per als mesos més calorosos, ja que el pèl a l’esquena evita que la transpiració sigui més difícil.

   Depilació làser masculina al tors

   El tors és una de les àrees més comunes per a la depilació làser en homes, ja que busquen assolir un aspecte més definit i tonificat. La depilació làser en aquesta àrea pot ajudar a ressaltar els músculs ia aconseguir una aparença més suau i lliure de pèl.

   Depilació làser masculina a les extremitats: cames i braços

   Alguns homes també opten per depilar-se les cames i els braços per aconseguir una aparença més atlètica i definida. La depilació làser en aquestes àrees pot proporcionar resultats duradors i una pell suau i sense pèl.

    

   Avantatges de la depilació làser en homes

   A més de les zones de tractament esmentades anteriorment, la depilació làser ofereix una sèrie davantatges específics per als homes:

   • Resultats duradors: a diferència d’altres mètodes de depilació, com l’afaitada o la depilació amb cera, la depilació làser ofereix resultats duradors. Després d’unes poques sessions, molts homes experimenten una reducció significativa del pèl a les àrees tractades.
   • Reducció del pèl encarnat: la depilació làser ajuda a prevenir els borrissols encarnats, que poden ser un problema comú per als homes, especialment en àrees com el coll i la barba.
   • Menys irritació: a diferència de l’afaitada i la depilació amb cera, que poden causar irritació i envermelliment a la pell, la depilació làser és suau i no invasiva, cosa que minimitza el risc d’irritació i molèsties.
   • Comoditat: amb la depilació làser, els homes poden acomiadar-se de la necessitat d’afaitar diàriament o programar cites regulars de depilació amb cera. Un cop completat el tractament, gaudireu d’una pell suau i sense pèl durant molt de temps.
   • Versatilitat: la depilació làser és adequada per tractar una àmplia varietat de tipus de pell i tons de borrissol, la qual cosa la converteix en una opció versàtil per a homes de totes les edats i antecedents.

    

   En definitiva, la depilació làser masculina és una excel·lent opció per a aquells que desitgen desfer-se del pèl no desitjat de manera duradora i efectiva. A Total Laser, comptem amb experts en depilació làser que poden ajudar-te a aconseguir els resultats que desitges.

   Ara que ja saps quines són les àrees que més es depilen els homes amb làser, potser t’interessa conèixer més detalls sobre la depilació làser masculina. Entra al nostre blog i descobreix-lo!

    

   Total Laser estem fets a la teva mida. Som un centre de bellesa i depilació làser situat al centre de Barcelona i cuidem la teva pell amb les millors tècniques del mercat tant en depilació làser amb alexandrita com en tractaments corporals i facials.

   Ens avalen més de 95.000 tractaments i 15 anys d¿experiència. Si vols que comencem a cuidar la teva pell amb un tractament corporal o facial o si vols començar les teves sessions de depilació làser amb alexandretasol·licita la teva cita a qualsevol dels nostres dos centres.