Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   depilacion-laser-facial-total-laser

   La depilació làser facial és una de les solucions més eficaces per eliminar el pèl no desitjat a la cara. Si estàs valorant fer-te el làser al pèl de la cara, és natural que tinguis algunes preguntes i preocupacions. No et preocupis! A Total Laser resoldrem tots els teus dubtes.

   En aquest post, respondrem a les teves inquietuds i et proporcionarem informació valuosa sobre la depilació làser facial. Així podràs prendre una decisió informada sobre si aquest tractament és adequat per a tu!

    

   Depilació làser facial

    

   Es pot depilar la cara amb làser?

   Sí, definitivament! La depilació làser facial és una opció segura i eficaç per eliminar el pèl no desitjat a la cara. Utilitza tecnologia làser d’alta precisió per dirigir-se als fol·licles pilosos i destruir-los de manera selectiva, sense fer malbé la pell circumdant. Aquesta tècnica és adequada per a totes les àrees del rostre, com el llavi superior, les galtes, el mentó, el front…

   A diferència d’altres mètodes de depilació, com l’afaitada o la depilació amb cera, la depilació làser ofereix resultats a llarg termini. Veuràs resultats des de la primera sessió! El pèl facial tendeix a tornar-se més prim i menys visible.

    

   Cures després de la depilació làser alejandrita

   Després d’una sessió de depilació làser a la cara, és possible que hi hagi un envermelliment temporal a la pell, però això sol desaparèixer en unes poques hores.

   És important no rebre exposició solar a la zona tractada almenys 15 dies abans i després de la sessió. Especialment abans, perquè la teva pell no tingui un excés de melanina. Això ho pots evitar utilitzant una crema de protecció solar de 50.

    

   Avantatges de la depilació làser a la cara

   Ara que ja saps que et pots depilar el rostre amb làser, és important comprendre els avantatges que ofereix aquest tractament en comparació amb altres mètodes de depilació.

   • Precisió i seguretat: a Total Laser utilitzem el làser alexandrita, un dels més efectius del mercat. Aquest làser és altament precís i segur. S’enfoca als fol·licles pilosos sense danyar la pell circumdant. Això minimitza el risc d’irritació i els efectes secundaris en comparació amb altres mètodes de depilació. Si vols saber més sobre quin és el millor làser per depilar-te, ja en parlem al nostre bloc.
   • Major comoditat: oblida’t de les molèsties i la irritació causada per la cera o les fulles d’afaitar. La depilació làser facial és un procediment indolor i còmode.
   • Estimulació del col·lagen: al contrari que la cera o la fulla que irriten la pell i poden deixar marques, utilitzar el làser d’alexandrita estimula el col·lagen de la zona tractada, mantenint la pell llisa i amb més elasticitat.
    Com més sessions facis, el pèl tendeix a fer-se més fi. Per tant, serà menys visible.

    

   Consideracions abans de sotmetre’t a la depilació làser facial

   L’elecció del centre de depilació làser correcte és un pas crucial quan considereu sotmetre’t a la depilació làser facial. A Total Laser ens preocupem per tu. Per això, explicarem per què som el centre de depilació làser perfecte per a tu:

   • Experiència i professionalitat: l’experiència i el coneixement dels professionals que faran el tractament són fonamentals per garantir resultats òptims i segurs. A Total Laser, comptem amb un equip altament capacitat i certificat en depilació làser facial, recolzat per anys d’experiència al camp.
   • Tecnologia d’avantguarda: a Total Laser utilitzem el làser alexandrita, un dels millors del mercat. Aquest làser us permetrà obtenir els millors resultats possibles.
   • Avaluació personalitzada: cada persona i cada pell és única, ia Total Laser entenem que les teves necessitats poden ser diferents de les d’altres clients. Per això, realitzem una avaluació personalitzada de la teva pell i borrissol abans de començar la teva sessió per adaptar el tractament a les teves característiques individuals.
    La depilació làser facial és una opció segura, eficaç i convenient per eliminar el pèl no desitjat a la cara. Si cerques una solució còmoda i efectiva per a la depilació facial, considera la depilació làser com una excel·lent opció. Adéu al pèl no desitjat i hola a una pell suau i sense preocupacions! 

    A Total Laser estem fets a la teva mida. Som un centre especialitzat en depilació làser i tractaments estètics situat al centre de Barcelona i cuidem la teva pell amb les millors tècniques del mercat tant en depilació làser amb alejandrita com en tractaments corporals i facials.

    Ens avalen més de 95.000 tractaments i 15 anys d¿experiència. Si vols que comencem a cuidar la teva pell amb un tractament corporal o facial o si vols començar les teves sessions de depilació làser amb alexandretasol·licita la teva cita a qualsevol dels nostres dos centres.