Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   depilacion-laser-puntos-pimienta

   La depilació làser ha esdevingut un dels mètodes més populars per eliminar el pèl no desitjat de forma duradora. És una tècnica segura i eficaç que ofereix resultats visibles en poques sessions.

   No obstant això, és comú que després de l’aplicació del làser apareguin petits punts negres a la pell, coneguts com a punts pebre. Però no cal preocupar-se!

   En aquest post, us explicarem què són els punts pebre, per què apareixen i si són motiu de preocupació. Continua llegint per no perdre’t res!

   Punts pebre a la depilació làser

    

   Què són els punts pebre?

   Els punts pebre són petites taques negres que poden aparèixer a la pell després d’una sessió de depilació làser i que desapareix en uns dies. La seva mida sol ser similar a la de la punta d’una agulla i el color varia entre negre i marró fosc.

   Aquests punts estan formats per fol·licles pilosos que han estat cremats pel làser. El fol·licle pilós conté l’arrel dels cabells i, quan el làser el malmet, el cos el reconeix com un cos estrany i l’expulsa a través de la pell.

    

   Per què els punts pebre apareixen després de la depilació làser?

   Els punts pebre són un efecte secundari normal de la depilació làser. La seva aparició es deu a diversos factors:

   • Tipus de pell: les persones amb pell morena o més pigmentada són més propenses a desenvolupar punts pebre que les persones amb pell clara. Això és perquè la melanina, el pigment que dóna color a la pell, absorbeix la llum del làser i pot danyar els fol·licles pilosos.
   • Gruix del pèl: el pèl gruixut i fosc també té més probabilitats de produir punts pebre. Això és perquè el fol·licle pilós és més gran i conté més melanina.

    

   Són dolents els punts pebre?

   No, els punts pebre no són dolents. Un signe més que la depilació làser està funcionant, simplement són part del pèl que el porus no ha pogut expulsar, normalment pel gruix del pèl. Per això solen ser més freqüents a les primeres sessions de làser quan el pèl té més densitat. Sempre desapareixen per ells mateixos en un termini d’una o dues setmanes.

   Tot i això, hi ha algunes coses que pots fer per accelerar-ne la desaparició:

   • Exfoliar la pell: l’exfoliació ajuda a eliminar les cèl·lules mortes de la pell i destapar els porus, cosa que facilita la sortida dels punts pebre. Exfolia la pell tractada amb un exfoliant suau dos o tres cops per setmana.
   • Hidratar la pell: mantenir la pell hidratada ajuda a calmar-la i reduir la inflamació. Aplica una crema hidratant dues vegades al dia.
   • Evitar lexposició solar: lexposició solar pot enfosquir els punts pebre i fer que durin més temps. Fes servir un protector solar d’alt factor de protecció quan surtis al carrer.

    

   Quant de temps triguen a desaparèixer els punts pebre?

   La durada dels punts pebre després de la depilació làser varia en funció de diversos factors, com el tipus de pell, gruix del pèl, tipus de làser i cura de la pell. En general, desapareixen per ells mateixos en un termini d’una o dues setmanes.

   Tot i això, en alguns casos, poden persistir durant més temps, fins i tot fins a quatre setmanes.

    

   Beneficis de la depilació làser: acomiada’t del pèl no desitjat de forma duradora

   La depilació làser s’ha convertit en una de les opcions més populars per eliminar el pèl no desitjat de manera duradora. A diferència dels mètodes tradicionals com la cera o la fulla, que requereixen un ús constant i poden generar irritació i molèsties, la depilació làser ofereix una sèrie de beneficis que la converteixen en una alternativa atractiva per a moltes persones:

   • Resultats duradors: la depilació làser actua sobre l’arrel del pèl, debilitant-la i destruint-la de manera progressiva. Això es tradueix en una reducció significativa del borrissol, que pot arribar a ser definitiva en molts casos.
   • Precisió i control: el làser permet dirigir el tractament de forma precisa cap a les zones on es vol eliminar el pèl, sense afectar la pell circumdant. Això ho converteix en una opció ideal per tractar àrees sensibles com el rostre, les aixelles o la zona del biquini.
   • Menys molèsties i irritació: la depilació làser és un tractament indolor, especialment si es compara amb altres mètodes com la depilació amb cera. A més, el risc d’irritació i de reaccions al·lèrgiques és molt menor.
   • Millora la salut de la pell: la depilació làser pot ajudar a millorar la salut de la pell, reduint laparició de pèls enquistats, irritació i taques causades per la depilació tradicional.

    

   Total Laser estem fets a la teva mida. Som un centre de bellesa i depilació làser situat al centre de Barcelona i cuidem la teva pell amb les millors tècniques del mercat tant en depilació làser amb alexandrita com en tractaments corporals i facials.

   Ens avalen més de 95.000 tractaments i 15 anys d¿experiència. Si vols que comencem a cuidar la teva pell amb un tractament corporal o facial o si vols començar les teves sessions de depilació làser amb alexandretasol·licita la teva cita a qualsevol dels nostres dos centres.