Tens dubtes o vols concertar una cita?:

Contacta amb nosaltres:
Omple el formulari

  Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

  Sí, accepto rebre novetats Total Laser

   SOL·LICITA LA TEVA CITA AQUÍ

   Assessorament personalitzat pel teu tipus de pell

   Sí, he llegit i accepto la política de privadesa

   Sí, accepto rebre novetats de Total Laser

   AVÍS LEGAL

   Aquestes Condicions Generals d’Ús (d’ara endavant, “les Condicions Generals”) regeixen l’accés i la utilització, per part de l’Usuari, del Lloc Web www.totallaser.es (d’ara endavant, “el Lloc Web”). Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions Generals, l’Usuari manifesta:

   • Que ha llegit, entén i comprèn allò aquí exposat.
    Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.La utilització del Lloc Web atribueix la condició d’Usuari del Lloc Web (d’ara endavant, “l’Usuari”) i implica l’acceptació de tots els termes inclosos en aquestes Condicions Generals. L’Usuari ha de llegir atentament aquestes Condicions Generals cada vegada que accedeixi al Lloc Web, ja que aquest i aquestes Condicions Generals poden patir modificacions.El titular del Lloc Web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis; de les presents Condicions Generals i, en general, de tots els elements integren el disseny i configuració del Lloc Web.

   Com fem servir la informació

   Aquest document us indica també quin tractament donem a la informació que recollim sobre la vostra visita. Aquesta informació s’aplica a les dades sobre:

   Visites a la nostra web
   Ús dels nostres serveis per exemple, subscripció a la newsletter, realització d’una consulta o sol·licitud d’un cas d’estudi
   Persones que s’acullen a la llei de protecció de dades.
   Informació sobre sol·licituds de treball i dades sobre els nostres empleats o exempleats.

   Informació general del Lloc Web

   En compliment del que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’ofereix la informació general del Lloc Web:

   Propiedad: Total Laser
   Dirección: C/ Diputació, 113, 08015 Barcelona, ​​Spain
   Contacto: oficina@totallaser.es
   CIF: 50863387Z
   Registre Data: BORME Registre Data, Commercial Registre de TOLEDO T 1459, F 157, S 8, HTO 9543, I/A 10 (10.12.09)

   En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita per enviar publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (Postal, email o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l’empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciteu el cessament de l’activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Total Laser estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits.